Waterschap Rivierenland ontvangt de All-In Werkgeversprijs 2020, uit handen wethouder Ben Brink van de gemeente Tiel.

In de arbeidsmarkt Rivierenland delen acht samenwerkende gemeenten prijzen uit aan acht werkgevers. Uiteenlopend van boomkwekerij en zorgcentrum tot interieurbedrijf. Dat gebeurt tijdens de ‘Digitale week van de 1000 voorbeelden’, waarmee werkgevers tonen hoe mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee kunnen doen.

De winnaars tonen volgens de gemeenten dat zij “creatief meedenken en draagvlak creëren binnen de organisatie voor inclusief werkgeverschap. Jullie geven de werknemers de tijd om zich te ontplooien en zorgen voor extra aandacht en begeleiding. Met als doel duurzaam werk en participeren in de maatschappij. Jullie allen zijn goede voorbeelden van werkgevers die laten zien dat het kan, inclusief werkgeverschap. Door jullie motivatie inspireren jullie hopelijk ook andere werkgevers in Rivierenland!”

Bekijk hier de persoonlijke felicitatie van wethouder Ben Brink aan Waterschap Rivierenland.