Veelgestelde vragen

De vraagbaak bevat antwoorden op veelgestelde vragen aan het waterschap. De lijst zal regelmatig worden uitgebreid met nieuwe vragen. Komt uw vraag niet in de lijst voor, neem dan per e-mail contact op met het waterschap via info@wsrl.nl. U krijgt dan spoedig antwoord.

Zoek in veelgestelde vragen

Resultaten 36 - 40 van 79
De belevingsruimte is een aanvulling op het ontwikkelingsplan van de SWEK. Gaat een belevingsruimte niet voor nog meer bezoekers zorgen?  

We verwachten niet dat het veel drukker wordt maar het is voor de toekomst moeilijk te voorspellen. Het voordeel is wel dat bezoekersaantallen beter te verspreiden en te controleren zijn. Door veelal kaartverkoop vooraf is het beter in te schatten waar men op moet rekenen.

Zal het aantal bezoekers en daarmee de parkeeroverlast toenemen als gevolg van de ontvangsruimte?  

In de huidige situatie ontvangt het waterschap ook al gasten in de ontvangsruimte. Het is niet de intentie om de ruimte veel meer te gaan gebruiken. Parkeren gebeurt op eigen terrein van het waterschap naast het gemaal.

Hoeveel groepen kunnen er straks tegelijkertijd terecht?  

Het zal mogelijk zijn om met twee groepen tegelijk in het gebouw te zijn. De groepsgrootte per keer zal ongeveer 25 personen zijn.

Mag de SWEK ook gebruik maken van de ontvangstruimte?  

Nee, deze is alleen bedoeld om relaties van het waterschap in te ontvangen. Het huidige gebouw heeft ook zo’n ruimte. Deze is weinig representatief en ook aan renovatie toe.

Komt er een panoramadak?  

Nee. Deze optie is geschrapt omdat we begrijpen dat het voor privacy overlast kan zorgen.