Tussen Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem wordt veel gefietst. Inwoners en mensen van buiten de regio: werknemers fietsen naar hun werk, scholieren fietsen naar school en veel mensen fietsen voor hun plezier. Graag maken we gebruik van de kennis van al deze fietsers.

Fietsen is goed voor de gezondheid, het milieu en de bereikbaarheid van de regio. Daarom willen de drie gemeenten, waterschap Rivierenland, de provincie Zuid-Holland en de Fietsersbond het aantrekkelijker maken om te fietsen. Niet alleen voor de huidige fietsers, maar hopelijk ook voor mensen die nu nog niet vaak voor de fiets kiezen. Veel mensen kiezen nu nog de auto voor relatief korte stukjes. Verbeterde regionale fietspaden brengen daar wellicht verandering in.

Uw mening helpt ons

We hebben uw hulp nodig om goed in kaart te brengen welke verbeteringen het belangrijkste zijn voor u. Met een online enquête willen we daarom graag uw mening vragen naar hoe we het fietsen tussen Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem kunnen verbeteren. Dus of u nu vaak, soms of nog helemaal niet fietst: uw mening telt! Onder de deelnemers verloten we vijf cadeaubonnen t.w.v. 25 euro. Het invullen van de enquête duur ongeveer 10 minuten.

U kunt de online enquête hier invullen. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!