Afsluiting dijkverbeteringsproject Hagestein-Opheusden

17 november 2017 Om de omgeving te bedanken voor hun inzet en vertrouwen tijdens de werkzaamheden, hebben de omgevingsmanagers van het dijkverbeteringsproject Hagestein-Opheusden een prachtig aandenken rondgebracht op de dijk.
(v.l.n.r. ) dhr. en mevr. Klein Lankhorst ontvangen het boek ‘Eén dijk, zoveel beelden’ uit handen van Basten Heeg en Paul Rooswinkel

De dijk tussen Hagestein en Opheusden is versterkt. In 2009 is Waterschap Rivierenland gestart met een uitgebreide planfase en in 2014 is de aannemerscombinatie Dijkverbetering HOP (een samenwerkingsverband tussen GMB en Van Oord) begonnen met de uitvoeringsperiode. Drie jaar is er heel hard gewerkt en is er veel gevraagd van de omwonenden en bedrijven langs deze dijk. Om al deze mensen te bedanken voor hun inzet en hun vertrouwen hebben we een naslagwerk gemaakt met prachtige foto’s van de werkzaamheden maar ook met verhalen van bewoners en hun portretten: ‘Eén dijk, zoveel beelden’. Omgevingsmanagers Paul Rooswinkel (Combinatie Dijkverbetering HOP) en Basten Heeg (Waterschap Rivierenland) hebben deze boeken de afgelopen dagen persoonlijk bij alle mensen thuis gebracht, wat door veel mensen erg op prijs werd gesteld.  De overhandiging van deze impressie van de werkzaamheden is een waardige afsluiting van dit dijkverbeteringsproject.