In verband met de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) volgen wij de adviezen van het RIVM, GGD, Veiligheidsregio en de Rijksoverheid. Dit betekent dat we onze manier van werken aanpassen. Veel medewerkers werken thuis en diverse activiteiten zijn afgelast. Ondanks deze veranderingen blijven we natuurlijk onze taken uitvoeren en is ons hoofdkantoor in Tiel open.

Met deze maatregelen willen wij verdere verspreiding van het virus helpen te voorkomen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en passen onze maatregelen aan waar nodig.

Bereikbaarheid

We blijven bereikbaar. Hoewel het kantoor in Tiel geopend is van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur, vragen we u bezoek te vermijden en uw vragen zoveel mogelijk per e-mail te stellen.

Het kan voorkomen dat vragen en verzoeken minder snel worden afgehandeld. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Als het gaat om het melden van calamiteiten, vervuiling of ongewenste lozingen blijven we natuurlijk 24/7 bereikbaar via (0344) 64 90 90 of via het speciale contactformulier. Ook kunt u uw melding via Meldpunt Water doen.

Excursies en gastlessen

Excursies en gastlessen voor scholen zijn nu niet mogelijk. We bekijken momenteel óf en in welke vorm onze lessen en excursies weer door kunnen gaan.

Vergaderingen bestuur

De Eerste Kamer heeft op 7 april ingestemd met de spoedwet digitale besluitvorming voor decentrale overheden. Deze wet maakt digitale besluitvorming door het Algemeen Bestuur van Waterschap Rivierenland mogelijk. De wet komt niet in de plaats van de bestaande wetgeving, maar komt daar tijdelijk naast te staan vanwege de coronamaatregelen. Meer informatie wat dit betekent staat hier