Filmpjes, spreekbeurt/werkstuk, waterweetjes, proefjes en nog veel meer!

Wil jij van alles weten over water? Op de pagina vind je de website van Droppie Water met waterweetjes en een quiz. Maar ook tips en informatie voor het maken van een werkstuk of spreekbeurt over water, interessante filmpjes, proefjes en nog veel meer over water.

Droppie Water heeft een eigen  Droppie Water website voor kinderen uit groep 1 tot en met 8 met waterweetjes, interactieve lesprogramma's, kleurplaten en een quiz.  

Een werkstuk of spreekbeurt over water?

Afbeelding bij werkstuk - spreekbeurt (4 Kb) Op de educatie pagina van de Unie van Waterschappen vind je veel informatie over water en waterschappen. 

 

 

Filmpjes

Afbeelding bij filmpjes (3 Kb)

 Bekijk het maar! Filmpjes over het werk van Waterschap Rivierenland

 

Leuke fimpjes op de site van Het Klokhuis:

 

Waterweetjes

Afbeelding bij Waterweetjes (4 Kb) Dit wist je vast nog niet over water….

 

 

 

Waterproefjes

Afbeelding bij waterproefjes (3 Kb)

Ontdek het zelf! Op proefjes.nl.

 

 

 

Spelletjes

Afbeelding bij spelletjes(4 Kb)Leuke spelletjes op de site van het Water Informatiecentrum van het Nederlands Watermuseum.

 

 


Meer weten of hulp nodig?

Afbeelding bij meer weten of hulp nodig (3 Kb)Niet gevonden wat je zocht of meer weten? Bel dan naar  (0344) 649 132 en vraag naar Anne-Marie Decates of Anne-Marijke van Hoek. Je kunt ook mailen naar a.decates@wsrl.nl of a.van.hoek@wsrl.nl. We helpen je graag op weg en kunnen je ook een informatiemapje toesturen!